top of page
IMG_6678.JPG

TJÄNSTER

På Kallmyra Prästgård erbjuder vi allt från avel, träningar, utbildning av unghästar, träning, rehab, försäljning och inseminering av hästar.

 

Nedan kan du läsa mer om erbjudandet och under fliken "hoppträna" kan du läsa mer kring träningar för Nathalie Petersson.

134106_NC-BENVOLIO D'16, Bronze tour 1m3
DSC_8349-Edit.jpg
Hay Bales

Träning/tävling/försäljning av häst

Skräddarsytt upplägg

Är du intresserad av att få hjälp med träning, tävling eller försäljning av din hopphäst? Vi har möjlighet att ta emot hästar för vidareutveckling, träning/tävling, försäljning och tar emot allt från unghästar som ska ridas in till rutinerade tävlingshästar till försäljning. 

Upplägget är unikt då vi fokuserar både på tävlingar i Sverige men även internationella tävlingar från CSI1* till CSI3* samt mycket unghästklasser. Vi har ett nära samarbete med veterinär, massör och hovslagare för att optimera hästarnas prestanda. 

Detta upplägg är optimalt för dig som har ambitioner att sälja/utbilda din häst då den internationella arenan öppnar upp för ett större antal köpare och ger din häst bästa möjliga erfarenheter och förutsättningar.

Beroende på vad du som ägare vill tar vi fram en plan och ett pris baserat på den.
Grundpriset är 8.000 i månaden och då ingår träning, full service, hösilage, spån och kraftfoder. Extra kostnad tillkommer om hästen skall ridas in. 

Känns det här som något för dig och din häst? Tveka inte att höra av dig! Referenser finns. 
Du kan se bilder och filmer på instagram under: kallmyraprastgard

Kontaktuppgifter:
Nathalie Petersson
Nathalie@creativeur.com
+46703093144

Tack för ditt meddelande

bottom of page